OM ELISABETH: 
Elisabeth Petch, f. 1986. Bor og arbeider pr. i dag på Helgelandskysten. Jobber med billedkunst, kunsthåndverk og design.
Jeg har min utdannelse fra avdelingen for spesialisert kunst/tekstil ved Kunsthøgskolen i Bergen (2011) og School of Art & Design ved University of Wolverhampton (2008) hvor jeg studerte interiørdesign.

 

OM KUNSTPRAKSISEN: Tekstil er mitt hovedmateriale, ofte i kombinasjon med silketrykk av blant annet fotobaserte motiver og digitale tegninger. Inspirasjon henter jeg fra dagliglivet, fra gamle fotografier, fra naturen og dens farger. Egne erfaringer og opplevelser er med på å farge mine arbeider. Jeg liker å spille på folks evne til å assosiere ut fra objekter og motiver, noe som gjenspeiles i arbeidene mine som ofte
har en rød tråd av nostalgi.

 

OM DESIGNPRAKSISEN: Som arkitektdatter har interessen for arkitektur og interiør alltid vært tilstede. Når jeg jobber med interiør er jeg opptatt av å skape en helhet, hvor form, farge og materialer spiller på lag med funksjon og brukervennlighet.

Komposisjon og visuell kommunikasjon har alltid hatt en sentral rolle i måten jeg jobber på, og jeg har på den måten opparbeidet solid
erfaring på området. Derfor tar jeg også oppdrag innenfor grafisk design.

 

AKTUELT: Inspirert av mammatilværelsen jobber jeg for tiden med interiørtekstiler for barn.
Jeg syr bl.a sengesett til de minste på bestilling. Mer info om dette kommer snart i nettbutikken.

Dette er en demobutikk for testing — ingen ordrer kan gjennomføres. Fjern